Twinkle | Digital Commerce

Primera.nl verkoopt nu ook boeken

2017-11-11
180101
  • 0:52

Primera heeft zijn online assortiment uitgebreid met boeken. Ruim 80 duizend 'toptitels' uit de fysieke winkels van Primera worden ook op de site aangeboden.



Primera maakte eind 2011 bekend online te gaan verkopen. Het assortiment bestond tot dusver uit cadeaukaarten, wenskaarten, gepersonaliseerde boeken en een fotoservice. Nu worden daar de boeken aan toegevoegd die vanuit het Centraal Boekhuis (CB) worden verzonden.

Click and collect
De webshop maakt voor de levering van de boeken onder andere gebruik van een click and collect-systeem. Consumenten kunnen hun bestellingen gratis ophalen in één van de Primera-winkels. ‘We leggen hier de nadruk op zodat ook de fysieke shops nog veelvuldig worden bezocht door onze klanten’, vertelt een woordvoerster van Primera aan Twinkle. 

Bezorging
Daarnaast worden boeken onder de twintig euro kosteloos thuisbezorgd; voor thuisbezorging van bestellingen boven de twintig euro wordt 1,95 euro in rekening gebracht. Voor beide opties maakt Primera.nl gebruik van next day delivery, mits de boeken op voorraad zijn.