Twinkle | Digital Commerce

Wineenwebwinkel.nl startpunt van carrière

2017-05-27
311337
  • [nieuws]
  • 1:28

Twinkle geeft een webwinkel weg op De E-commerce Dagen. Daar presenteren vijf kanshebbers hun idee, waarna de twee beste elkaar bestrijden. Het winnende voorstel wordt met behulp van partners uitgewerkt. Informatie over de competitie is gebundeld op de site Wineenwebwinkel.nl.

De eigenaars van Scheidsrechtershop.nl, Pantyfashion.nl, Lakuit.nl en Honneponnen.nl plukken nog altijd de vruchten van de compleet functionerende webwinkel die ze in voorgaande jaren wonnen. Wineenwebwinkel.nl zal het startpunt blijken van weer een nieuwe veelbelovende webwinkelcarrière.

Strijd op de beursvloer
Wie uiterlijk op 10 april een businessplan inlevert, maakt kans te worden uitgenodigd voor een pitch op dag 1 van De E-commerce Dagen, op 24 april in de Utrechtse Jaarbeurs. Een vakjury bepaalt welke twee genomineerden het op de tweede beursdag (25 april) tegen elkaar opnemen. De uiteindelijke winnaar gaat direct aan de slag met de bouw van zijn webwinkel. Voor de opening daarvan zal een speciaal moment worden gekozen. De kersverse webwinkelier kan vanaf dan ook verkopen in een geoptimaliseerde iPad-omgeving en een eigen Facebook-shop.

Partners
De winnaar mag bij zijn vliegende start op de hulp rekenen van de volgende partners: mijnWinkel (webshop platform), Deunkheebing.nl (design) Ogone (payment services) Rabobank (payments en zakelijk bankieren), PostNL (pakketservices), Robin (professional customer service), Copernica (online marketing), Marktplaats (online advertising), HostingXS (hosting) Internet123.nl (cms en ssl certificaten), ICTRecht (juridische check en algemene voorwaarden), Thuiswinkel.org (aspirant lidmaatschap) en Twinkle. Zij stellen voor tienduizenden euro’s aan producten en diensten beschikbaar.

De E-commerce Dagen
De E-commerce Dagen, een kennisfestival over e-commerce, vinden op 24 en 25 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. School For Customer Management is dit jaar hoofdsponsor van De Dagen, waar behalve de E-commerce Dagen ook de Klantcontact Dagen en de Marketing Dagen onderdeel van zijn.