Twinkle | Digital Commerce

Twinkle in de race voor LOF Prijs voor Vakinformatie

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:07

Twinkle maakt kans op de LOF Prijs voor Vakinformatie 2011. Uitgever BBP ontving de plek op de longlist voor de herlancering van website Twinklemagazine.nl. Eind november wordt bekend of Twinkle ook de shortlist haalt voor de belangrijke uitgeefprijs, die eind januari wordt uitgereikt.

BBP kreeg al eens eerder lof toegezwaaid. Het toen nog piepjonge Twinkle werd begin 2007 onderscheiden met de LOF Innovatieprijs, een stimuleringsprijs voor nieuwe uitgeefinitiatieven. Deze keer, rond zijn eerste lustrum, dingt Twinkle mee naar de belangrijke overall prijs, de LOF Prijs voor Vakinformatie.

Case presenteren
Behalve Twinkle maken nog negen vaktitels kans op de onderscheiding. U vindt alle namen, overgebleven uit 31 inzendingen, op de site van het Nederlands Uitgeversverbond (NUV). Afgevaardigden van de tien vaktitels zullen een case presenteren aan de jury. Daarna worden de genomineerden bekend gemaakt, die zich zullen presenteren op 31 januari in De Hermitage in Amsterdam. Daar wordt ook de winnaar uitgeroepen.

Winnaars, jury en criteria
De LOF Prijs voor Vakinformatie is een initiatief van de Stichting Lucas-Ooms Fonds en de Groep Uitgevers voor Vak en Wetenschap van het NUV. Meer informatie over eerdere winnaars, de vakjury en de selectiecriteria vindt u hier.


Gerelateerde artikelen: