Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl verkoopt elektronische auto

2017-05-27
180101
  • 1:04

Wehkamp.nl is gestart met de verkoop van de Tazzari Zero, een elektrische auto voor op de openbare weg. Het is voor het eerst dat het online-warenhuis een auto aanbiedt. Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende offerte ontvangen in hun mailbox.

Wehkamp.nl zegt in te willen springen op de veranderende mobiliteitsvraag, die zich beweegt richting elektronisch vervoer. De Zero rijdt geheel op stroom. Bestuurders kunnen bij groene oplaadpunten terecht om de wagen van nieuwe energie te voorzien.

Proefrit op afspraak
Klanten die de Italiaanse auto bestellen kunnen via een configurator onder andere de kleur, de soort velgen en het interieur bepalen. Ook een ‘ultraview glazen dak’ behoort tot de mogelijkheden. De webshopper ziet direct de totaalprijs en ontvangt een vrijblijvende offerte in zijn mailbox. Vervolgens krijgt de hij de mogelijkheid op afspraak een proefrit te maken in de Zero. Bij aankoop krijgt de klant een garantie- en onderhoudscontact en een rijinstructie. De levertijd van de Zero bedraagt gemiddeld 14 weken.

SensaMotive
Tazzari is een nieuw Italiaans automerk dat alleen elektrische auto’s bouwt. Het merk wordt in Nederland vertegenwoordigd door SensaMotive dat niet met traditionele dealers maar met internetpartijen samenwerkt. Wehkamp.nl is de eerste partner.