Maandag 4 januari 2010

4587 keer gelezenNu reageren

Takeaway.com: 80 procent groei in 2009

Takeaway.com: 80 procent groei in 2009

Thuisbezorgd.nl heefthet afgelopen jaar voor45 miljoen euro aan online-maaltijdbestellingen verwerkt. Moederbedrijf Takeaway.com zag zijn totale omzet met 80 procent stijgen ten opzichte van 2008.

Behalve aan Thuisbezorgd.nl zegt directeur de Jitse Groen vanTakeaway.comde groei vooral te danken te hebben aan Lieferservice.de, Lieferservice.at en Pizza.be. Hoeveel die bestelsites ieder afzonderlijkopbrachten, laat hij in het midden.

Takeaway.com, de internationale naam waarmee Groen sindsjuniaan de weg timmert, is inmiddels in negen landen actief. Groen, die vorig jaar negen minuten gratisliet bestellenen een Food Trackerlanceerde, hoopt dit jaar het marktleiderschap in Duitsland in Oostenrijk over te kunnen nemen. Verder wil hij zijn activiteiten uitbreiden naar een onbenoemd aantal 'nieuwe landen'.Deondernemermaakte er eerder geen geheim van dat de Verenigde Staten hoog op zijn verlanglijstje staan.

In Twinkle nummer 2, die volgende maand verschijnt, leest u een uitgebreid interview met Jitse Groen.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Takeaway.com: 80 procent groei in 2009


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.