Twinkle | Digital Commerce

Kruidvat opent centrale digitale entree

2017-05-27
170129
  • 0:47

Het nieuwe Kruidvat.nl is deze week live gegaan. De site moet fungeren als centrale winkelpui voor het gehele online-aanbod van de drogisterijketen.

Onder leiding van e-commerce manager Astrid Hoge begon Kruidvat eind vorige zomer met het stroomlijnen van zijn digitale winkelaanbod. Hoge destijds: 'Nu zijn we meer een winkelstraat online, met achttien verschillende winkelpuien. Mijn ambitie is om daar meer eenheid in te brengen, zodat het één grote overzichtelijke winkel wordt.'

Inloggen
Kruidvat heeft veel gedaan om de vindbaarheid van producten te verbeteren. De vormgeving is in lijn gebracht met de fysieke winkels en er is een eind gemaakt aan de verschillende manieren van inloggen die op afzonderlijke delen van de site werden gevraagd. Eén inlogcode volstaat voortaan.

Prijzencarousel
De opening van het nieuwe Kruidvat.nl wordt onder meer gevierd met een online prijzencarousel, waar klanten prijzen en kortingen kunnen verdienen. Kruidvat is de marktleider op het gebied van drogmetica in Nederland met 940 winkels.

Bron: Elsevierretail.nl