Twinkle | Digital Commerce

Tribal fuseert met Internetmarketing Van Werven

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:04

Tribal is gefuseerd met Internetmarketing Van Werven, een internet marketingbedrijf met klanten als Wehkamp, Jiba en CheapTickets. Door de fusie ontstaat één van de grootste internet marketingbedrijven van Nederland.

Van Werven hoopt met de fusie zijn internationale aspiraties te verwezenlijken door de koppeling aan het netwerk van Tribal. De Tribal Groep, inclusief Internetmarketing Van Werven, krijgt door de fusie de kans om extra te investeren en samen te werken op het gebied van kennis over online marketing. ‘Mark van Werven BV is een zeer succesvol bedrijf dat een echte aanvulling op onze organisatie vormt’, zegt Jan Beekwilder, mede-directeur en oprichter van Tribal.

Volgens Jeannette Franken, directeur bij Van Werven, ligt er tegenwoordig veel druk op de research & development  van internetmarketingbedrijven. ‘Door het samenvoegen van onze kennis kunnen we in R&D en dus in kennis blijven investeren om onze diensten nog succesvoller te maken. De fusie met Tribal biedt ons extra groeimogelijkheden voor de toekomst, met name internationaal.’

Door de fusie ontstaat een van de grootste full-service internet marketingbedrijven van Nederland, met een team van 20 gecertificeerde Google AdWords-specialisten. Het bedrijf beschikt ook over ervaren ‘native speakers’ met kennis van de lokale markten voor geoptimaliseerd online copywriting, in elke gewenste taal.