Vrijdag 6 januari 2017

1186 keer gelezenNu reageren

Video Vrijdag: Wehkamp België tijdelijk op zwart

Video Vrijdag: Wehkamp België tijdelijk op zwart

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ de eerste reclamespot van Wehkamp België, dat wegens renovatie zijn webshop sloot.

‘Wij hebben de Belgische webshop tijdelijk uit de lucht gehaald, om op de Nederlandse klant te focussen’, aldus een woordvoerster van wehkamp tegen Twinkle. ‘Op termijn willen wij weer terugkomen in België. Dit zal met een breder assortiment zijn. Eerder verkochten wij voornamelijk fashion in België, maar de intentie is om ook andere productcategorieën toe te voegen. Het is nog te vroeg om aan te geven wanneer wij weer live gaan in België.’ Volgens de woordvoerster zijn er geen plannen om een magazijn bij onze zuiderburen te openen.

Wehkamp heeft zijn Belgische webwinkel, die eind 2014 opende, begin november in stilte uit de lucht gehaald.
 

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Video Vrijdag: Wehkamp België tijdelijk op zwart

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.