Vrijdag 13 januari 2017

1201 keer gelezenNu reageren

Video Vrijdag: Europa's Digital Single Market

Video Vrijdag: Europa's Digital Single Market

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag' Europese Commissie-president Juncker, die uitlegt waarom Europa naar een Digital Single Market toewerkt.

Deze week presenteerde de Europese Commissie het definitieve voorstel voor de hervorming van de cookiewetgeving. Het belangrijkste thema daarin is privacy online: hoe ver mogen cookies consumenten volgen en hoe krijgen zij daar grip op? De EU maakt de online privacy-wetgeving klaar voor het grotere plan, een Digital Single Market - maar wat is dat precies? President Jean-Claude Juncker licht toe, met een gastrol voor eurocommissaris Frans Timmermans.


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Geef nu als eerste een reactie op:
Video Vrijdag: Europa's Digital Single Market


Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.