Vrijdag 14 oktober 2016

6564 keer gelezen1 x gereageerd

Video Vrijdag: Hotelchamp faciliteert directe boekingen

Video Vrijdag: Hotelchamp faciliteert directe boekingen

In deze ‘Video Vrijdag’ staat start-up Hotelchamp centraal: oprichter Kristian Valk vertelt hoe zijn bedrijf hoteliers directe boekingen helpt terugveroveren op de grote boekingssites.


Consumenten vergelijken en kopen vandaag de dag allerlei soorten producten en diensten op grote platforms. Zo ook hotelovernachtingen: grote spelers als Booking.com of Trivago worden veel vaker bezocht dan de eigen sites van de hotels. Door de vaak eenvoudige en overzichtelijke tools op de grote verzamelsites worden boekingen veel vaker daarop gedaan in plaats van rechtstreeks bij de betreffende hotels. Die lopen daardoor een aanzienlijk deel van hun winstmarge mis.

Hotelchamp biedt hoteliers software om de directe boekingen terug te halen naar de eigen website. Oprichter Kristian Valk legt uit hoe dit in z'n werk gaat.

 


Lees ook: Financiële injectie voor startup Hotelchamp (22 augustus 2016)

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:Er is op dit moment 1 reactie gegeven op:
Video Vrijdag: Hotelchamp faciliteert directe boekingen
  1. erik op zaterdag 15 oktober, 2016 om 20:29

    een beetje rommelig verhaal, hortend en stotend kwam er dan uit wat het is. Maar allemaal slechte voorbeelden en warrige vergelijkingen. 


Laat een reactie achter:
 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.