Vrijdag 23 september 2016

5998 keer gelezen8 x gereageerd

Video Vrijdag: Kees wil CO2-uitstoot verminderen

Video Vrijdag: Kees wil CO2-uitstoot verminderen

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ een video over pakketkast Kees.

Kees’, zoals de ‘butler’ voor online bestelde pakketten heet, kan aan de gevel van de woning worden gehangen en door de koerier worden uitgeklapt. Het bedrijf achter de pakketbus pleit voor minder CO2-uitstoot door busjes in de straten. ‘Alleen al in Nederland worden er dagelijks duizenden kilometers tevergeefs gereden omdat pakketjes niet afgeleverd konden worden. Dit laatste komt doordat meer dan een derde van de Nederlanders niet thuis is op het moment van afleveren.’


0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Pakketverzending (Logistiek)
- Post- en pakketverzenders (Logistiek)Er is op dit moment 8 keer gereageerd op:
Video Vrijdag: Kees wil CO2-uitstoot verminderen
 1. Remi van Beekum op vrijdag 23 september, 2016 om 16:41
  http://www.remivanbeekum.nl

  Goed idee om een pakkettenbus aan je huis te hebben. Maar waarom kan hij inklappen? Dat lijkt me onnodig foutgevoelig? Wellicht handig in krappe straatjes in oude binnensteden, maar niet bij een huis buiten zoals in het filmpje. Of mis ik nou iets?

 2. Frank op zaterdag 24 september, 2016 om 07:52
  www.biologischewijnwinkel.nl

  Mooi! Misschien ook een gekoelde versie uitdokteren voor verse boodschappen? (En koude witte wijn en ros ;-) ) Een ingebouwde koelkast, wie durft?

 3. Johan Dijkstra op zondag 2 oktober, 2016 om 20:16

  Super handig ding, wij zijn er erg blij mee. En onze buren ook, die hoeven haast geen pakketjes aan te nemen voor ons.

 4. Willemijn Klok op zondag 2 oktober, 2016 om 20:20

  Ik bestel heel veel kleding online, en dat wordt vaak geleverd als mijn man en ik aan het werk zijn. Vanaf vorige week ligt het pakketje in de bus als wij thuis komen. Aanrader!!

 5. S. Boelaart op zondag 2 oktober, 2016 om 23:50

  Wij hebben hem nu ook. Super handig. En ingeklapt staat hij wat mooier bij het huis 🏠.

 6. Bert Rispens op maandag 3 oktober, 2016 om 08:58

  Wij hebben de grotere Butlercase besteld de XL versie, zo zijn we bijna zeker dat de meeste bestellingen erin passen. Vooral de persoonlijke opdruk vonden wij helemaal geweldig, een foto van onze lieve honden. (redactie..hoe kan ik een illustratie aanleveren?)

 7. Kees uw Butler op maandag 3 oktober, 2016 om 16:15

  Dag Remi van Beekum, hartelijk dank voor je reactie, we hebben juist gekozen voor het in- en het uitklapbare van deze case omdat dat veel mooier staat aan ieders gevel dan een grote "lelijke bak".Dit is optisch veel mooier en leuk om je eigen creatie op aan te brengen.

  Hartelijke groet, Kees uw Butler

 8. Kees uw Butler op maandag 3 oktober, 2016 om 16:19

  Dag Bert Rispens, hartelijk dank voor je positieve reactie, een foto aanleveren voor de redactie van Twinkle bij dit artikel daar kan ik je niet aan helpen daar gaan zij natuurlijk over, wel kun je de foto van jullie lieve honden posten op Facebook op Butlercase.We zien ze graag, Hartelijke groet, Kees uw Butler.


Laat een reactie achter:

Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.