Vrijdag 29 juli 2016

1266 keer gelezenNu reageren

Video Vrijdag: hoe waardevol is Pinterest?

Video Vrijdag: hoe waardevol is Pinterest?

Elke vrijdagmiddag vindt u hier een relevante video over e-commerce, met een korte toelichting van de redactie. In deze aflevering van de rubriek ‘Video Vrijdag’ een interview met Pinterest-expert Maarten Bierman over de kansen van webwinkels op dit sociale medium.

Pinterest rolt verschillende e-commerce functies uit in de Verenigde Staten. Over niet al te lange tijd komen de nieuwste functies voor promoted pins, buyable pins en rich pins ook in Nederland beschikbaar. Bierman legt aan 'Becoming An Online Boss' uit hoe waardevol Pinterest kan zijn voor online retailers en geeft advies: ‘Hoe langer je wacht met een Pinterest-account aanmaken, hoe verder je in de rij staat als bijvoorbeeld de promoted pins functie beschikbaar komt.’

 
 

0

Onderwerp(en) & tags voor dit artikel:

- Social media marketing (Marketing)Geef nu als eerste een reactie op:
Video Vrijdag: hoe waardevol is Pinterest?

 

  Code (zie plaatje hierboven)Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Twinkle behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.