Twinkle | Digital Commerce

10 e-commerce infographics

2017-11-08
180101

Infographics zijn de perfecte manier om een bulk aan data inzichtelijk te maken. Hieronder vindt u 10 van die informatieve afbeeldingen met grote hoeveelheden informatie over e-commerce, mobile, social, kleurgebruik en aflevermogelijkheden.

Wat, waar en hoeveel kopen consumenten online? De data is gebasseerd op een onderzoek van Nielsen uit 2010 onder 27.000 internetgebruikers wereldwijd en Pod1 brengt het samen in een infographic.



Wat consumenten online kopen verschilt nogal van wat ze in de winkel kopen. Hoewel het merendeel van de aankopen in de fysieke winkel wordt gedaan, zijn er categorieën die het online beter doen. In onderstaande infographic heeft BuySight op basis van onderzoek door het US Census Bureau de Amerikaanse verkopen opgedeeld in online en offline.



Om de wereldwijde groei van e-commerce inzichtelijk te maken, creëerde Invesp onderstaande infographic:



De Engelse online verkopen zijn goed voor meer dan 60 miljoen pond. Give as you live maakte de afbeelding die een indruk geeft van wie wat online koopt in de UK.



Kissmetrics onderzocht wat de effecten zijn van kleuren op online aankopen en verpakte de uitkomsten in onderstaand overzicht.



Op basis van diverse onderzoeken stelde Formstack een infographic samen waaruit valt af te lezen hoe 'kleine ondernemingen' zich bewegen op het internet en in e-commerce. Helaas wordt er geen definitie gegeven van een kleine onderneming.



Social media in cijfers en successen. Social commerce start-up Spinback zocht het uit en plaatst zichzelf ook bij de successen.



Consumenten zijn geneigd meer aankopen te doen wanneer er verschillende verzendopties worden aangeboden en er ook kortingen aan zijn verbonden. Dat concludeert Xemion na tal van bronnen (te vinden onderaan de infographic) te hebben geraadpleegd.



Bitwizards zet de Amerikaanse e-commerce social en mobile trends op een rijtje.



Refresh brengt zeven redenen waarom consumenten online kopen (nog) eng vinden in beeld. En geeft zeven tips om die angsten weg te nemen.



Via Econsultancy.com.