Twinkle | Digital Commerce

JD Sports rolt loyaliteitsapp in Europa uit

2023-10-23
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

De Britse moderetailer JD Sports gaat zijn loyaliteitsprogramma uitrollen naar Europa, startend met het Verenigd Koninkrijk.

Dit meldt nieuwssite Drapers. Na een proefperiode van acht weken in diverse winkels in Engeland, heeft de retailer besloten het programma in alle 370 winkels in Engeland, Wales en Schotland te lanceren. Régis Schultz, ceo van JD Sports, geeft aan dat de uitbreiding van de app in heel Groot-Brittannië de logische volgende fase van hun strategie is. ‘We kijken ernaar uit om het bereik van de app in heel Europa uit te breiden terwijl we ons loyaliteitsaanbod wereldwijd uitbreiden, als onderdeel van onze strategische drive om de leidende mondiale krachtpatser op het gebied van sportmode te zijn.’

Met het loyaliteitsprogramma krijgen klanten korting op hun aankopen. Klanten die de app gedownload hebben krijgen in de winkel 10 procent korting op hun eerste aankoop en 1 procent op elke volgende. Verwacht wordt dat er meer aanbiedingen via de app beschikbaar zullen komen. De uitrol naar andere Europese landen staat voor 2024 op de planning, wanneer het programma naar Nederland komt is nog onbekend.