Twinkle | Digital Commerce

Webshop DoaBuy gestopt

2023-07-17
1000562
  • [nieuws]
  • 0:58

Webshop DoaBuy, vorig jaar nog onderdeel van de Twinkle-rubriek Nieuw in de Markt, heeft zijn deuren gesloten. De webshop is sinds begin deze maand uit de lucht.

Volgens het bedrijf heeft het vanwege ‘externe omstandigheden’ de deuren moeten sluiten. Een exacte reden voor het sluiten is niet bekend. De medewerkers van DoaBuy hebben inmiddels allemaal een andere baan gevonden. Volgens het bedrijf worden alle openstaande bestellingen nog wel verwerkt en uitgeleverd aan de klanten.

Het sluiten van de webshop zou ook voor wat rust kunnen zorgen in een slepende ruzie tussen ondernemers Henk en Mark van Cranenbroek, zo schrijven Quote en het Eindhovens Dagblad. Broers Henk en Mark van Cranenbroek zijn eigenaar van de gelijknamige winkelketen. Die eerste zou zijn zoon hebben geholpen met het opzetten van de concurrerende webwinkel DoaBuy. Dat is opvallend, aangezien Henk van Cranenbroek geschorst is, maar nog wel de helft van Van Cranenbroek in bezit heeft. Ook zou hij een contract hebben ondertekend waarin staat dat hij zijn zoon niet mocht helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Lees ook: ‘Nieuw in de Markt: DoaBuy’ (Twinkle 8 2022)


Gerelateerde artikelen: