Twinkle | Digital Commerce

Foto Konijnenberg blijft online bestaan na overname

2019-03-27
1000562
  • [nieuws]
  • 1:02

Na de overname door Kamera Express bleef lang onzeker wat er met de online activiteiten van Foto Konijnenberg zou gebeuren. Daar is nu duidelijkheid over.

In een persbericht schrijft Kamera Express dat Foto Konijnenberg online in Nederland en België actief blijft onder de naam ´Foto Konijnenberg powered bý Kamera Express´. Toen de nummer 14 van de Twinkle100 in september vorig jaar Foto Konijnenberg overnam, was nog niet duidelijk wat er met de webwinkel zou gebeuren. ´Dat gaan we nu de komende periode onderzoeken hoe we dat gaan aanpakken´, gaf marketingdirecteur Jeroen Klein destijds aan in gesprek met Twinkle.

Van Den Ham naar Almelo

Tegelijkertijd met de mededeling laat het bedrijf weten dat de vestiging van Foto Konijnenberg in Den Ham zijn deuren sluit. In plaats daarvan komt er in Almelo, even verderop, een Kamera Express Superstore.

Naast Foto Konijnenberg nam Kamera Express onlangs ook nog branchegenoot Verschoore Camera & Photo Services over. Dit bedrijf is vooral bekend in het Zuidwesten van Nederland en beschikt over acht filialen en een webwinkel.

In het maartnummer van Twinkle lees je een uitgebreid interview met ceo Ben Cornelisse over de groei en omnichannel-strategie van Kamera Express.