Twinkle | Digital Commerce

Stadswinkel Jumbo en La Place krijgt online bestelplatform

  • 0:56

Jumbo en La Place lanceren een eigen digitaal platform voor hun nieuwe stadswinkelconcept Foodmarkt City. Consumenten kunnen vanaf nu maaltijden bestellen in de gepersonaliseerde app en die binnen Groningen laten bezorgen, afhalen of in de nieuwe winkel zelf nuttigen.

'De komende tijd zal het assortiment in de app verder worden uitgebreid zodat het uiteindelijk aansluit op het aanbod in de winkel,' zegt ontwikkelaar Spheremall in een persbericht. De app biedt momenteel verse koude en warme broodjes, salades, sappen, pizza en sushi. Bestellers kunnen zelf een tijdslot kiezen. Het FD meldt dat fietskoeriers van het Groningse Fooddrop de bestellingen bezorgen.


Personalisatie
'De klant wordt gevraagd wat hij lekker vindt en de app herkent voor welk moment van de dag hij maaltijden zoekt. Met de kennis over deze context, sorteert de SphereMall technologie achter de app het productassortiment. Het resultaat is dat de klant verschillende maaltijden getoond krijgt die passen bij zijn voorkeuren en bijvoorbeeld ook zijn persoonlijke smaak,' aldus Spheremall.

Nieuw concept
Jumbo lanceerde het Foodmarkt City-concept gisteren tijdens de opening van de eerste vestiging, die een combinatie van supermarkt en horecagelegenheid biedt. Het is de eerste locatie waar La Place activiteiten ontplooit sinds de overname door Jumbo.