Twinkle | Digital Commerce

Eazie bezorgt wokmaaltijden nu ook aan huis

2017-05-27
180101
  • 1:01

Fastfoodrestaurantketen eazie doet de eerste ervaringen op met bezorging. Vanuit om te beginnen vier vestigingen worden wokmaaltijden, salades, wraps en smoothies afgeleverd aan huis of op kantoor. Er is ook een afhaaloptie voor online bestellingen beschikbaar.

Eazie presenteert zichzelf als ‘het verse en gezondere food concept’. Bezoekers van de twaalf restaurants (een dertiende in Zoetermeer staat op de rol) kunnen daar maaltijden laten bereiden en meenemen of terplekke verorberen ‘in een trendy omgeving’.

Kassasoftware
Eazie wil in al die franchisevestigingen online orders gaan verwerken en zo extra gemak bieden aan klanten. De formule sloot daartoe een samenwerking met POS4, aanbieder van kassasoftware voor bezorgrestaurants. Bestellen kan vooralsnog alleen via Thuisbezorgd.nl.

Elektrische fiets
‘Eazie streeft ernaar een bestelling binnen een half uur bij de consument af te leveren’, vertelt medeoprichter Shunli Huang aan De Nationale Franchise Gids. ‘Wij hebben voor compacte gebieden gekozen, waardoor de afstand van de vestiging tot het afleveradres niet te ver is. Daarnaast worden de meeste bestellingen met een elektrische fiets afgeleverd. Zo blijven wij focussen op de kernwoorden van eazie; kwaliteit, healthy en snel.’