Twinkle | Digital Commerce

Hendrik-Jan Staal nieuwe e-commerce manager BCC

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

BCC heeft een nieuwe e-commerce manager gevonden in Hendrik-Jan Staal. Hij komt van V&D, waar hij voor webshop Vd.nl category manager was van onder andere de mannenkledingafdeling en home & leisure. Voor Bcc.nl moet Staal verdere groei gaan realiseren.

Staal heeft een uitgebreid cv in de e-commerce branche. Na een stage bij Albert Heijn in 2007 deed hij ervaring op als associate e-commerce voor Ah.nl. Later was hij werkzaam bij Monsterboard als projectmanager e-commerce Benelux en bij V&D als category specialist en -manager van de afdeling men & sports.

Afhalen stimuleren
BCC, de nummer 49 van de Twinkle100, bezorgt online bestelde artikelen zeven dagen per week gratis met eigen busjes. In december beloonde de keten afhalers met een cadeaukaart van 5 euro, om zo meer online shoppers naar de winkel te krijgen. De 1 uurs click & collect service is eveneens gratis. 

Overname Mikro-Electro en Harense Smid
BCC nam in november zeventien winkels over van HiM Retail, eigenaar van onder andere Mikro-Electro en Harense Smid. Het is sinds 1 februari niet meer mogelijk om in de webshop van deze merken te winkelen. De websites verwijzen de klant door naar Bcc.nl.