Twinkle | Digital Commerce

Paradigit ziet brood in doorstart NoRRod

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:05

Paradigit Groep neemt de activiteiten over van het vandaag failliet verklaarde NoRRoD, uitbater van een fysieke computerwinkel en verschillende webwinkels. Met de doorstart worden de webwinkels van NoRRoD, waaronder Funprice.nl en 4 shops.nl, samengevoegd op Norrod.nl.

Tweakers.net meldde afgelopen vrijdag dat NoRRoD uitstel van betaling had aangevraagd. Vandaag laat het bedrijf op zijn website weten dat de rechter faillissement heeft uitgesproken en dat Paradigit een doorstart mogelijk maakt.



Norrod.nl
Paradigit (bedrijfsinfo) wil deze week al weer gaan verkopen op Norrod.nl. Funprice.nl en de webshops die vallen onder de 4shops-paraplu, zoals 4notebook.nl en 4hardware.nl, worden opgeheven. Uit het bericht op Norrod.nl: ‘De nieuwe website zal binnen enkele dagen online zijn, met een breder assortiment en nog betere prijzen. Binnen de nieuwe organisatie kunnen de klanten van NoRRoD.nl profiteren van een lage kostenstructuur en goede inkoopafspraken.’

Fysieke retailer
Klanten die nog wachten op een online bestelling bij één van de NoRRoD-shops krijgen die binnenkort toegestuurd. Kopers van producten die nog binnen de garantie vallen kunnen ook weer terecht. Paradigit, dat begin vorig jaar Komplett (nummer 94 Twinkle100) overnam, zal NoRRoD ook als fysieke retailer behouden. De enige winkel verhuist wel naar een nieuwe locatie in Groningen.