Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl opent Apple Shop

2017-11-08
336223
  • 0:57

Wehkamp.nl is ‘authorized reseller’ van Apple geworden en mag met die status een breder assortiment van het populaire merk voeren. Het Zwolse bedrijf heeft de speciale Apple Shop binnen zijn online-warenhuis uitgebreid.

Wehkamp.nl, dat al een selectie van Apple-producten aanbood, is naar eigen zeggen het ‘eerste online warenhuis in Nederland’ dat zich geautoriseerd wederverkoper van het merk mag noemen. Apple zelf zegt over die kwalificatie: ‘Als Apple autorised partner behoort u tot een selecte groep partners die samenwerkt met een bedrijf van wereldklasse dat producten op de markt brengt die het aanzien van de bedrijfssector vernieuwen.’

AppleCare
Wehkamp.nl kan niet alleen de productrange van Apple uitbreiden, ook krijgt het warenhuis de mogelijkheid artikelen exclusief te voeren in zijn Apple Shop en services als AppleCare aan te bieden.

Verkoopmedewerkers
Resellers van Apple ontvangen een korting die kan oplopen tot 8 procent, blijkt uit de voorwaarden voor het partnerschap. Daarin staat ook dat gegadigden voor het Apple resellerschap minimaal twee fulltime verkoopmedewerkers in dienst moeten hebben.