Twinkle | Digital Commerce

Babyplaats.nl met paviljoen op Negenmaandenbeurs

2017-05-27
170130
  • 1:02

Babyplaats.nl bouwt tijdens de Negenmaandenbeurs een ‘Babyplaats Webshop Paviljoen’ met webwinkeliers. Tijdens het Negenmaandencongres, op de tweede beursdag, reikt de shopportal de Baby & Kids Website Awards uit.

Op het paviljoen van Babyplaats.nl is plaats voor zeker twintig webwinkeliers, aldus Rik van Elk van de verzamelsite. ‘Het is de tweede keer dat we het paviljoen presenteren, waarmee webshops een fysieke etalage krijgen.’

Marktkraam
Het concept van Babyplaats.nl om online-verkopers een fysieke marktkraam te bieden, werd eerder dit jaar toegepast door de Utrechtse Fabriek in het Domstedelijke Griftpark. Een ander voorbeeld biedt Flavourites Live, waarop zich vorige maand zo’n honderdvijfitg webwinkeliers presenteerden.

Negenmaandencongres
Op de tweede dag van de Negenmaandenbeurs, die loopt van 17 tot 21 februari aanstaande, vindt het Negenmaandencongres plaats. Ondernemers worden daar bijgepraat over ontwikkelingen in de branche onder de noemer 'Nieuwe baby's, nieuwe media'.

Awards
Tijdens het congres, op 18 februari, wordt bekend welke webshop en infosite met de Baby & Kids Website Awards 2010 aan de haal gaan.

De twee onderscheidingen, ook een initiatief van Babyplaats.nl, worden voor de derde keer vergeven op basis van jurybeoordelingen en publieksstemmen op Babyenkidswebsiteawards.nl. In 2008 kwam Prenatal.nl als beste webshop uit de bus. Dit jaar ging de onderscheiding naar Babypark.nl.