Twinkle | Digital Commerce

Amazon lanceert online-schoenenwinkel

2017-05-27
170127
  • [nieuws]
  • 0:56

Amazon heeft een zelfstandige online-schoenenwinkel in Groot-Brittannië geopend; Javari.co.uk. Hiermee speelt Amazon in op de vraag van klanten naar een gerichte online winkel met alleen schoenen en tassen.

Visie
De webshop wil staan voor een unieke winkel waar de klant eenvoudig vindt wat hij zoekt, met een snelle, betrouwbare en veilige bestellingafhandeling. De focus van de online winkel ligt op schoenen en tassen en is daarbij gericht op de fervente liefhebber hiervan. ‘We take our shopping seriously, our staff is dedicated to providing the best possible experience, and our passion for shoes shows’, is te lezen op de website.

Kosteloos
De webwinkel biedt onder andere de mogelijkheid om producten tot een jaar na aankoop, zonder enige kosten, te retourneren. Bestellingen worden gratis de volgende dag thuisbezorgd en de shop biedt een prijsgarantie. Wat betekent dat klanten het prijsverschil terug kunnen krijgen indien ze hetzelfde product ergens anders goedkoper vinden. Deze prijsgarantie geldt ook indien de prijs op de website zelf, binnen 14 dagen na aankoop, wordt verlaagd.

Amazon kocht eerder dit jaar al de Amerikaanse online-schoenenwinkel Zappos.