Twinkle | Digital Commerce

Fysieke winkels ondersteunen webwinkel BelCompany

2017-11-08
170130
  • 0:43

Winkelketen BelCompany opent op 1 juli in Nederland 29 winkelvestigingen die de verkopen van de webwinkel Telefoonkopen.nl gaan ondersteunen.

De webwinkel Telefoonkopen.nl is al enige tijd actief. De Macintosh Retail Group, waartoe Telefoonkopen.nl en BelCompany behoren, heeft onlangs besloten deze webwinkel meer uitstraling en bekendheid te geven door er 29 telecomwinkels voor te openen.

Volgens BelCompany-directeur Paul Vreeburg springt Telefoonkopen.nl in op de forse groei van internetaankopen. 'Vandaar dat de nieuwe formule haar webwinkel centraal stelt. Daar waar de meeste retailers internet nog als een hulpmiddel beschouwen, draaien wij de rollen om. Telefoonkopen.nl is een webwinkel met 29 steunpunten door het land', aldus Vreeburg.

In de winkels worden 180 medewerkers ingezet om aanbiedingen van mobiele telefoons, internetaansluitingen en tv-abonnementen te verkopen. De 29 winkelvestigingen zijn voormalige Orange-winkels. Door de overname van Orange door T-Mobile zijn de winkels overbodig geworden.