Twinkle | Digital Commerce

Zoover.nl voegt reisbureaumodule toe

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:05

Zoover.nl, de site waar accommodaties en vakantiebestemmingen beoordeeld kunnen worden, heeft een speciale module voor reisbureaus toegevoegd. 'Veel reisbureaus werken graag met Zoover.nl. Maar als je bezig bent met een klant, op onze site een beoordeling van een accommodatie zoekt, en er ineens een banner van een andere touroperator in beeld springt, dan werkt dat niet prettig', zegt accountmanager Martin Dieleman van Zoover.nl in ReisRevue.

Zoover.nl kreeg daar klachten over. Daarom heeft de site een module beschikbaar gesteld: reisbureau.zoover.nl. Het is een gratis, reclameloze module speciaal voor reisbureaus. 'Het aantal aanmeldingen is inmiddels uitgegroeid naar honderd', aldus Dieleman.

Hoewel de module gratis is, is het voor Zoover wel lucratief. 'Wij hopen op meer accommodatiebeoordelingen, dat is op dit moment ons speerpunt. En met de extra beoordelingen hopen we meer kliks te genereren, waarop we ook weer meer verdienen', vertelt Dieleman in het magazine. In 'ruil' voor het gratis gebruik van de nieuwe site moeten reisagenten regelmatig enquêtes via de mail versturen aan hun klanten. Deze vragenlijst bestaat uit een zoover-deel en een deel dat reisbureaus zelf kunnen invullen.