Twinkle | Digital Commerce

Hunkemöller voorbarig bij naamswijziging?

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:55

Hunkemoller cover Twinkle'Hunkemöller wordt Bodique' blies de lingeriewinkel eind 2006 hoog van de toren. Begin 2007 zouden de veranderingen al zichtbaar zijn. Vooralsnog shoppen we bij Hunkemöller. Was het persbericht ietwat voorbarig? 'Wellicht', zegt woordvoerder Nadia Schoenzwytt in het komende nummer van Twinkle, dat volgende week uitkomt.

'In de nieuwe markten hanteren we Bodique. Om een voorbeeld te geven: op 2 oktober 2007 openen we een Bodique-winkel in Marseille. Op die dag worden alle vijftien Franse winkels Bodique. In Spanje opent de eerste Bodique-winkel in november. In Nederland en België rebranden we twee of drie filialen naar Bodique, om te onderzoeken of het werkt. Op basis daarvan beslissen we hoe we verder gaan. Overigens hebben we wel al een Bodique-lijn geïntroduceerd in beachwear. Die lijn is net even verfijnder en eleganter.'

In Twinkle 6-2007 licht manager e-commerce Lex Groenenberg de succesvolle e-commerce strategie van het concern toe. De webshop is inmiddels het best draaiende filiaal in vergelijking met de fysieke winkels.