Twinkle | Digital Commerce

Wuzz verder als Wuzzon

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:55

wuzzonIn het jongste nummer van Twinkle, dat deze week ook online verschijnt, bleek uit het interview met Wuzz al dat de naam wellicht gewijzigd zou worden. Dat is nu een feit.

De community voor jongeren gaat voortaan verder onder de naam Wuzzon. Aanleiding voor de naamswijziging is het feit dat De Telegraaf plannen heeft de rubriek Wat U Zegt (WUZ) crossmediaal uit te breiden. 'Eigenlijk zijn we als starters wel vereerd dat de Telegraaf zo snel bij ons op de stoep stond', melden de dames op de site.

De Telegraaf verwachtte mogelijke naamsverwarring en benaderde Wuzz om die reden. Er werd een schikking getroffen. 'Na enkele gesprekken met de Telegraaf hebben we besloten de naam aan te passen', aldus Louise Verschuren van Wuzzon.  'We zijn blij dat we er op een goede manier met elkaar zijn uitgekomen en kunnen vanaf nu al onze aandacht weer richten op het uitbreiden van de functionaliteiten van Wuzzon. De site loopt als een trein. We hebben duizenden aanmeldingen en de shops vullen zich razendsnel.'